live kerkdienst live kerkdienst

Door het HIER aanklikken van deze koppeling wordt u naar de directe uitzending doorverbonden. U hoeft verder niets te doen. De opname start automatisch. Is er geen uitzending dan blijft het gekleurde vlak knipperen.
LETOP! Heeft u een laptop, tablet of smartphone van Apple dan zal dit helaas niet werken. Wij adviseren u om dan naar kerkdienstgemist.nl te gaan. Klik Hier om de link hiernaartoe te openen.
De preken worden bewaard en in de loop van de week opgeslagen. Heeft u een dienst gemist of wilt u er een graag nogmaals horen, ga dan naar "Kerkdienst terugluisteren". Bij klachten over de ontvangst graag uw diaken informeren of mailen naar:

Uitzending diensten via internet Uitzending diensten via internet

Al geruime tijd zenden wij de erediensten uit via internet. Er bereiken ons geluiden dat de kwaliteit en ontvangst via laptop of tablet wel eens te wensen over laat. Wij zijn bezig om dit via een andere provider/aanbieder te gaan doen, tegelijk met een paar technische wijzigingen. Dit is momenteel gaande. Er zijn nu twee aanbieders. Wanneer alles naar wens is zullen we helemaal overgaan naar kerkdienstgemist.nl. Wij houden u op de hoogte. Verder zijn we verheugd met alle mogelijkheden die internet biedt wanneer het bijwonen van kerkdiensten niet mogelijk is. Tegelijk maken we graag van deze gelegenheid gebruik elkaar op te roepen om trouw de erediensten bij te wonen indien dat (weer) wel mogelijk is. In de samenkomst van de eredienst ligt het hart van de gemeente. Daar belijden we onze God, daar ontvangt Hij onze eer, daar spreekt Hij ons aan, daar vergadert en voedt Hij Zijn Kerk. Het zou mooi zijn als meeluisteraars via internet, evenals kerkradio-luisteraars, ook kunnen meeleven in de collecten. Hoe dat het beste gestalte gegeven kan worden onderzoeken we nog. De kerkrentmeesters.