live kerkdienst live kerkdienst

Door het HIER aanklikken van deze koppeling wordt u naar de directe uitzending via "kerkdienstmeebeleven" doorverbonden. U hoeft verder niets te doen. De opname start automatisch. Is er geen uitzending dan blijft het gekleurde vlak knipperen. Over een zekere tijd gaan deze uitzendingen stoppen, u wordt geadviseerd om de diensten te gaan volgen via kerkdienstgemist. (zie onderstaande verwijzing)

LETOP! Heeft u een laptop, tablet of smartphone van Apple dan zal dit helaas niet werken. (Het audio formaat is WMA)

Het is ook mogelijk om mee te luisteren via kerkdienstgemist.nl.
Kies dan het andere menu in de zoekbalk Kerkdiensten> Kerkdienstgemist LIVE uitzending. Dit wordt namelijk in MP3 formaat uitgezonden. Dat is doorgaans wel met Apple apparaten te volgen. Eventueel moet een van de Apps (boven in het menu) worden gedownload.

De preken worden bewaard en in de loop van de week opgeslagen.
Heeft u een dienst gemist of wilt u er een graag nogmaals horen, ga dan naar "Kerkdienst terugluisteren". Bij klachten over de ontvangst graag uw diaken informeren of mailen naar:

Uitzending diensten via internet Uitzending diensten via internet

Al geruime tijd zenden wij de erediensten uit via internet. Er bereiken ons geluiden dat de kwaliteit en ontvangst via laptop of tablet wel eens te wensen over laat. Er zijn nu twee aanbieders. Wanneer alles naar wens is zullen we helemaal overgaan naar kerkdienstgemist.nl. Verder zijn we verheugd met alle mogelijkheden die internet biedt wanneer het bijwonen van kerkdiensten niet mogelijk is.
Tegelijk maken we graag van deze gelegenheid gebruik elkaar op te roepen om trouw de erediensten bij te wonen indien dat (weer) mogelijk is. In de samenkomst van de eredienst ligt het hart van de gemeente. Daar belijden we onze God, daar ontvangt Hij onze eer, daar spreekt Hij ons aan, daar vergadert en voedt Hij Zijn Kerk. Het zou mooi zijn als meeluisteraars via internet, evenals kerkradio-luisteraars, ook kunnen meeleven in de collecten. Hoe dat het beste gestalte gegeven kan worden onderzoeken we nog. De kerkrentmeesters.