Alpha cursus

We zijn weer gestart met de Alpha cursus. Deze cursus is bestemd voor (jong)volwassenen, kerkelijk of niet! De cursus gaat uit van het Evangelie van Jezus Christus. Het is trouwens geheel gratis en vrijblijvend. Elke avond behandelen we we een bepaald thema. Bij een kop koffie of thee en wat lekkers erbij praten we de onderwerpen met elkaar door. Achterover leunen is er niet bij, want er komt heel wat langs! We proberen helder naar boven te krijgen wat Jezus voor je kan betekenen. Als het moet gaan we ook wat dieper voor je vragen. De eerste avond vond plaats op 21 Januari 2020 in gebouw ‘De Roeping’, Kerkstraat 12 (achter de Hervormde kerk) in Wilnis. Het begint om 19.30 uur. De opzet van deze cursus is wat anders dan de "originele" Alpha, dus geen avondvullende films, geen weekend weg en we beginnen na de avondmaaltijd. Afsluiting van het seizoen doen we wel gezamelijk met een maaltijd. Kom je alleen? prima. Maar het kan ook zijn dat je iemand anders meeneemt waarvan je denkt dat die dit gebeuren ook wel eens nodig zou kunnen hebben. Er liggen nog flyers onder de toren om uit te delen. (Lees Joh.1: 43-51, net een preek over geweest!) En dat is nu ook de bedoeling van Alpha! Samen Gods werken ervaren. Van harte welkom!

Contact: Andre Visser,