De Ring

De Ring
De Ring zal ook dit jaar weer een aantal interessante avonden organiseren waar de mensen van de JV van harte zijn uitgenodigt. We proberen ongeveer elke maand een avond te organiseren met een thema wat betrekking heeft tot de bijbel of het christen zijn in de maatschappij waarin wij in deze tijd leven.
We hebben niet alleen maar thema avonden want we hebben ook een preekbespreking en een uitwisselingsavond tussen de andere JV’s uit de regio. En niet te vergeten organiseren we samen met de ROJ een weekend weg.
Dus als je zin hebt om meer te leren/horen over de bijbel en hoe wij als christenen moeten/mogen leven in deze maatschappij en het leuk vindt om mensen uit anderen plaatsen te leren kennen ben je bij de Ring aan het goede adres.
De JV’s die allemaal de Ring bezoeken zijn IJsselstein, Kamerik, Linschoten, Vinkeveen, Wilnis, Woerden, Zegveld en Nieuwer ter Aa.
Nieuwkomers zijn Kockengen en Benschop.
Tegenwoordig is de Ring online met een website www.ringwoerden.nl en ook is de Ring zelfs op Facebook. www.facebook.com onder Ring
Woerden. De Ring is er voor alle jongeren vanaf 16 jaar (JV-leeftijd).
Heb je zin om mee te gaan of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Jesse Tijsseling, Jessetijs#hotmail.com
 
terug