Collectebonnen Collectebonnen
Het is mogelijk om volledig digitaal collectebonnen te bestellen en te betalen. U geeft een opdracht en krijgt de collectebonnen even later in een envelop aangereikt. Er wordt al veel gebruik van gemaakt, fijn dat u hieraan meewerkt want het scheelt veel tijd.

Kerkelijke bijdrage Kerkelijke bijdrage
Ieder jaar komt het weer terug.. Een gemeentelid dat bij u langskomt met een envelop, of u krijgt er een op het kerkplein in de handen gedrukt. Binnenkort wordt aan de gemeenteleden weer gevraagd om de jaarlijkse bijdrage te geven.
Uiteraard kan dit ook digitaal! Het boekje is HIER te vinden.
Verder is op deze website onder de kop GIFTEN het formulier te vinden waarin u kunt aangeven hoeveel u dit jaar wil (laten) overmaken naar onze gemeente, om zo deze in stand te kunnen houden. Ook als u een trouwe luisteraar van elders bent nodigen wij u graag uit om onze erediensten te ondersteunen met uw gift.