Vakantie Bijbel Week Vakantie Bijbel Week

Het is voorbij... De VBW is afgelopen. Voor wie nog even wil nagenieten zijn er nog een aantal fotos op de website gezet. klik Hier om ze in te zien.

Omdat de VBW zo ontzettend leuk is, organiseren we niet alleen in de zomer een VBW-week maar ook een mini-VBW op een zaterdagmiddag in het najaar én in het voorjaar.
De eerstvolgende keer is ... Nader bericht volgt..
Alle kinderen, vanaf groep 3 tot en met 8, zijn welkom. Het maakt ook niet uit of je deze zomer wel of niet in de tent was. Neem gerust iemand mee!

 
foto's VBW dagen foto's VBW dagen

De eerste VBW-ochtend van 2017 zit er weer op en wat was het weer gezellig! Er werd heerlijk gezongen en naar een mooi verhaal geluisterd. Het kompas stond centraal en de kinderen hoorden het verhaal van de wijzen die de ster volgden. Ook werd er weer een leuke verwerking gemaakt. Bekijk de foto's voor een kleine impressie van de ochtend! Klik Hier om de foto's van dinsdagmorgen te zien.

En dag twee zit er ook weer op! Het was een regenachtige ochtend, maar dat beïnvloedde de sfeer in de tent zeker niet. De routekaart stond deze ochtend centraal en we mochten luisteren naar het verhaal van de Kamerling en Fillipus. Daarna werden er weer leuke verwerkingen gemaakt door de kinderen. Al met al weer een geslaagde ochtend! Klik Hier om de foto's van woensdagmorgen te zien.

Woensdagmiddag was er in de tent de vrouwenmiddag. Er werd gespeeddatet, gezongen en Lia Noorthoek praatte over het thema: "Hoe kijk je?". Na afloop was er een heerlijke high tea en tijd om na te praten. Een zeer geslaagde middag! Klik Hier om de foto's van de vrouwenmiddag te zien.

Donderdagmorgen was alweer de derde ochtend. We hebben het verhaal van Rachab gehoord en daar een mooie verwerking over gemaakt, het touw stond vandaag centraal. Aan het einde kregen de kinderen een mooie tas met (T)OP Survival mee. Klik Hier om de foto's van donderdagmorgen te zien.

Vanochtend was alweer de laatste tent-ochtend en het was een echt feestje. We hoorden een verhaal van Johannes op Patmos over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. De kinderen konden toch nog buitenspelen, want de regen stopte precies tijdens de pauze. Daarna was het weer tijd voor de verwerking en mochten alle kinderen een toeter maken! Klik Hier om de foto's te bekijken.

Zondagochtend was er nog een dienst in de Hervormde Kerk te Wilnis om de VBW-week echt af te sluiten. In het najaar organiseren we weer een terugkom middag!
 
 Er zijn nog veel meer foto's te zien op facebook. Zoek op: VBW Wilnis en VBW Teen Event.

Heeft u trouwens nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze VBW: of bel:06-12140065