Vraag aan de luisteraars

Beste bezoeker(s), Wij merken dat er nogal wat preken van deze website worden beluisterd en gedownload, door veel meer dan onze "eigen" kring van luisteraars. En dat maakt ons best nieuwsgierig. Graag zouden we iets meer willen weten over de reden hiervan. Een paar vragen:
Kunt u een kerkdienst niet (meer) bijwonen vanwege omstandigheden of gezondheid? Of zijn er andere redenen.
Luistert u "live" naar een dienst of download u een (bepaalde) dienst?
Kijkt u nog wel eens verder rond op deze website of zijn de diensten voor u het belangrijkste?
In principe is het namelijk de bedoeling dat na een bepaalde periode de preken er afgehaald worden om geheugenruimte te sparen. Als er echter in een blijvende behoefte wordt voorzien zullen wij ons hierover moeten gaan bezinnen. Ook andere luisteraars willen wij natuurlijk van dienst zijn. Het gaat tenslotte om het verspreiden van Gods woord! Graag uw reactie over bovenstaande vragen, of opmerkingen over andere items naar het mailadres van de redactie. ( Met uw reacties kunnen wij de service aan mede-luisteraars mogelijk verbeteren.
Uiteraard worden uw reacties vertrouwelijk behandeld.

De redactie.

Preekbeurten 2e helft 2017 Preekbeurten 2e helft 2017

Onder Informatie/ Downloads zijn de preekbeurten van komende maanden in te zien. En wel tot het einde 2017. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud van wijzigingen. U kunt dit ook kopiëren en op uw eigen computer platsen. Rooster inzien: Hier klikken. Lees ook het kerkblad en/of kijk op de website voor de laatst bekende gegevens.

Prekenrooster 2017 Prekenrooster 2017

Onder Informatie/ Downloads zijn de preekbeurten van komende maanden in te zien. En wel tot halverwege 2017. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud van wijzigingen. Rooster inzien: Hier  klikken. Lees ook het kerkblad en/of de website voor de laatst bekende gegevens.

Creche rooster Creche rooster

Het Creche-rooster 2017 vindt u Hier
Voor vragen en opmerkingen graag deze mailen naar:

Voorzanglijst tot Juli 2017 Voorzanglijst tot Juli 2017

De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen, Gezangen en de liedbundel Op toonhoogte. De voorzanglijst tot halverwege 2017 vindt u Hier. De OTH liederen zijn genoteerd volgens uitgave 2015. Als u trouwens even "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan.

Voorzanglijst 2017-2018 Voorzanglijst 2017-2018

De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen, Gezangen en de liedbundel Op toonhoogte. De voorzanglijst 2017-2018 vindt u Hier. De OTH liederen zijn genoteerd volgens uitgave 2015. Als u trouwens even "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan.