Christelijk gemengd koor "Hiddai"

De naam Hiddai betekent weergalm/echo van God (2 Samuël 23:30). Graag willen wij door middel van onze liederen een echo zijn van God en een instrument in Zijn Hand om het Evangelie van Jezus Christus te verspreiden.
Het (gemengd) koor is interkerkelijk. We hebben inmiddels een enthousiaste groep van ca. 40 leden. Maar… we zijn altijd op zoek naar nog meer enthousiaste leden.

Hou je van zingen en ligt je leeftijd ergens tussen de 14 en 53 jaar, dan ben je als nieuw lid van harte welkom om samen met ons mee te zingen. Kom ook gerust eens een keer vrijblijvend luisteren en/of meezingen.

Gedurende het winterseizoen staat iedere donderdagavond om 19:45 uur de koffie en thee voor je klaar, waarna we om 20:00 uur beginnen met repeteren. De avonden duren tot 21:30 en staan onder leiding van onze ervaren dirigent van Wim van Dijkhuizen.

Wat doen wij zoal?
De afgelopen seizoenen hebben wij onze medewerking mogen verlenen aan vele concerten en uitvoeringen. In kerken in de regio tijdens Kerst- en Paasconcerten, op zangavonden inbejaarden- en verzorgingstehuizen en tijdens Vakantieweken van ouderen en gehandicapten, maar ook de Bijlmer-gevangenis waren gelegenheden waar wij mochten optreden. Ook voor het nieuwe seizoen staan er alweer een aantal uitvoeringen op de agenda.

Het nieuwe seizoen wordt geopend op donderdag 7 September.Locatie: gebouw de roeping, achter de hervormde kerk in Wilnis. Tot ziens!

Wilt u/jij meer informatie, bel dan gerust één van de bestuursleden:
Gerieke Barreveld, tel. 0294-231509
Jacco Kroese, tel. 0297-261533
Matty Nagel, tel. 0297-288292
Wilma Schreurs, tel. 0348-444441
Nicolien Smit, tel. 0294-234776

Kinderkoor Ismaël

Wij zijn een Christelijk kinderkoor, wat is opgericht om als doel zingend het Evangelie door kinderen te laten horen. Het is prachtig om de kinderen zo tot lof van God te horen zingen.
Elke donderdagmiddag van 15:30 - 16:30 gaan we zingen in het gebouw 'de Roeping' achter de Hervormde kerk in Wilnis. Voor alle kinderen staat er drinken klaar met ook nog eens wat lekkers.
Om 15:30 beginnen we met inzingen. Daarna gaan we nieuwe liedjes aanleren en bekende liedjes nog weer wat mooier maken. Tot slot doen we samen nog een spelletje.

Regelmatig laten we onze liedjes horen in een kerk of in een verzorgings-huis. Soms ook weer samen met andere (kinder) koren.
In de schoolvakanties is er geen koor.

Vanaf groep 2 mag je al mee komen zingen.
Kom maar eens een keertje bij ons kijken! Het nieuwe seizoen start weer in september en het zou fijn zijn als jullie weer komen zingen!

Start:      Donderdag 10 september
Locatie:  De Roeping’ bij de Herv.Kerk in Wilnis
Tijd:        15.30 - 16.30 uur.
Je wordt door één van de leidinggevenden (dat kan natuurlijk ook een van jouw ouders zijn) bij de Julianaschool opgehaald. Je kunt natuurlijk ook gewoon even aanwippen om iets te vragen, of om te luisteren. Vanaf 15:00 is er al iemand aanwezig in de Roeping..

JIJ KOMT TOCH OOK??
Leiding: Linda Matze en Patricia Nap.
Contact: Linda Matze, 0297 241168 of
Meer info: Kijk gerust alvast op Facebook!