kerkdienst beluisteren kerkdienst beluisteren
De uitzendingen van onze kerkdiensten worden verzorgd via de website "kerkdienstgemist.nl" Kies dit menu vanaf de zoekbalk:  Kerkdiensten. Daarna: Kerkdienstgemist LIVE uitzending. Dit wordt in MP3 formaat uitgezonden. Dat is doorgaans ook met Apple apparaten te volgen. Eventueel moet er een App voor worden gedownload.

De preken worden in de loop van de week opgeslagen. De diensten worden ongeveer een jaar bewaard. Heeft u een dienst gemist of wilt u er een graag nogmaals horen, ga dan naar het menu "Kerkdienst terugluisteren". Kies daar de gewenste dienst uit.. Bij klachten over de ontvangst graag uw diaken informeren of mailen naar:

Wist u dat er op een zondag zo tussen de 10 en 30 mensen bij een dienst meeluisteren? U zit dan eigenlijk "virtueel" bij ons in de kerk. Het is trouwens ook zo dat deze "prekenservice"ons als gemeente geld kost. Voor elke keer dat u een dienst beluistert of download, moeten wij een bedrag betalen. Het zou fijn zijn als u als luisteraar ons hierin meehelpt en ondersteunt om Het Evangelie te laten horen, ook via het internet. U kunt een bedrag overmaken met de aanhef "Luistergift" en het storten op
IBAN NL98 RABO 0373 7116 46 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Wilnis.
Alvast hartelijk dank voor uw gift.

Voorzanglijst 2018-2019 Voorzanglijst 2018-2019
De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen, Gezangen uit de liedbundel "Weerklank". (waarin ook weer liederen uit andere bundels zijn opgenomen) De voorzanglijst 2018-2019 vindt u Hier. Als u dan nog even verder  "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan. Als geheugensteuntje.

Preekbeurten 1e helft 2019 Preekbeurten 1e helft 2019
Onder Informatie/ Downloads zijn de preekbeurten van komende maanden in te zien. En wel tot halverwege 2019. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud (!) van wijzigingen. U kunt dit ook kopiëren en op uw eigen computer plaatsen. Rooster inzien: Hier klikken. Lees ook altijd het kerkblad en/of kijk op de website voor de laatst bekende gegevens.

Creche rooster Creche rooster
Het rooster voor 2019 vind u Hier.
Blijf wel altijd het kerkblad volgen voor eventuele wijzigingen.. Voor vragen en opmerkingen graag mailen naar: