Vraag aan de luisteraars

Beste bezoeker(s), Wij merken dat er vrij veel kerkdiensten van de website worden beluisterd en gedownload, door heel wat meer dan onze "eigen" kring van luisteraars. En dat maakt ons nieuwsgierig. Graag zouden we iets willen weten over de reden hiervan. Een paar vragen:
Luistert u altijd "live" naar een dienst of achteraf?
Bent u een kerkganger?
Luistert u altijd of alleen inde vakantie(s)?
Kijkt u wel eens verder rond op de website of zijn de uitzendingen van de diensten voor u het belangrijkste?
In principe is het namelijk de bedoeling dat na een bepaalde periode de preken er afgehaald worden om geheugenruimte te sparen. Als er echter in een blijvende behoefte wordt voorzien zullen wij ons hierover moeten gaan bezinnen. Ook andere luisteraars willen wij natuurlijk van dienst zijn. Het gaat tenslotte om het verspreiden van Gods woord!

Graag uw reactie van de bovenstaande vragen, of opmerkingen over andere items naar het mailadres van de redactie. (redactie@hervormdwilnis.nl) Met uw reacties kunnen wij de service aan mede-luisteraars mogelijk verbeteren.
Uiteraard worden uw reacties vertrouwelijk behandeld.

De redactie.

Creche rooster 2021 Creche rooster 2021
Wilt u een oppas geregeld hebben, meld dit dan bij de Scriba. Deze (scriba@hervormdwilnis.nl) neemt vóór zaterdagavond (19:00) contact op met de oppasouder om te melden dat er wel of niet gebruik wordt gemaakt van de kinderoppas. U krijgt dan ook weer bericht terug. Klik Hier om het Creche rooster 2021 in te zien.

We dienen ook in de creche nog wel rekening te houden met hygiëne regels ivm. het coronavirus. Neem het even door. Onderhand weten we het wel zo'n beetje, maar we moeten het toch serieus nemen. Klik Hier voor de creche regels

Preekbeurten 1e helft 2021 Preekbeurten 1e helft 2021
Hier vind u de voorgangers van de eerste helft van 2021. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud (!) van wijzigingen. U kunt dit ook kopiëren en op uw eigen computer plaatsen. Lees ook altijd het kerkblad en/of kijk op de website voor de laatst bekende gegevens.

kerkdienst beluisteren kerkdienst beluisteren
De uitzendingen van onze kerkdiensten worden direct uitgezonden vanaf onze website. Kijk bij de Kerkdienst LIVE uitzending. Tevens worden ze doorgestuurd naar de website "kerkdienstgemist.nl" Ook oudere diensten kunt u tot ongeveer een jaar terugluisteren. Die staan onder het menu Kerkdienst terugluisteren. Er wordt in MP3 formaat uitgezonden. Dat is doorgaans ook met Apple apparaten te volgen. Eventueel moet er een App voor worden gedownload.

Bij klachten over de ontvangst of kwaliteit er van graag uw diaken informeren of mailen naar:  info@hervormdwilnis.nl

Wist u dat er op een zondag veel mensen meeluisteren? Als luisteraar zit u dan eigenlijk "virtueel" naast ons in de kerk. Fijn dat u er bij bent! Het is trouwens ook zo dat deze "prekenservice"ons als gemeente geld kost. Voor elke keer dat u een dienst beluistert of download, moeten wij een bedrag betalen. Het zou fijn zijn als u als luisteraar ons hierin meehelpt en ondersteunt om Het Evangelie te laten horen, ook via het internet. U kunt een bedrag overmaken met de aanhef "Luistergift" en het storten op
IBAN NL98 RABO 0373 7116 46 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Wilnis.
Alvast hartelijk dank voor uw gift.

Voorzanglijst 2020-2021 Voorzanglijst 2020-2021
De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen en diverse gezangen die zijn opgenomen in de liedbundel "Weerklank". (waarin ook weer liederen uit andere bundels zijn opgenomen, u zult er velen van zo mee kunnen zingen! ) De voorzanglijst 2020-2021 vindt u Hier. Als u dan nog even verder  "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan. Als geheugensteuntje.
Er wordt trouwens overwogen om bij bijzondere diensten de liturgie ook op de website te plaatsen, zodat u dan kunt mee lezen, luisteren en zingen.