Vraag aan de luisteraars

Beste bezoeker(s), Wij merken dat er vrij veel kerkdiensten van de website worden beluisterd en gedownload, door heel wat meer dan onze "eigen" kring van luisteraars. En dat maakt ons nieuwsgierig. Graag zouden we iets willen weten over de reden hiervan. Een paar vragen:
Luistert u altijd "live" naar een dienst of achteraf?
Bent u een kerkganger?
Luistert u altijd of alleen inde vakantie(s)?
Kijkt u wel eens verder rond op de website of zijn de uitzendingen van de diensten voor u het belangrijkste?
In principe is het namelijk de bedoeling dat na een bepaalde periode de preken er afgehaald worden om geheugenruimte te sparen. Als er echter in een blijvende behoefte wordt voorzien zullen wij ons hierover moeten gaan bezinnen. Ook andere luisteraars willen wij natuurlijk van dienst zijn. Het gaat tenslotte om het verspreiden van Gods woord!

Graag uw reactie van de bovenstaande vragen, of opmerkingen over andere items naar het mailadres van de redactie. ( Met uw reacties kunnen wij de service aan mede-luisteraars mogelijk verbeteren.
Uiteraard worden uw reacties vertrouwelijk behandeld.

De redactie.

kerkdienst beluisteren kerkdienst beluisteren

De uitzendingen van onze kerkdiensten worden verzorgd via de website "kerkdienstgemist.nl" Kies dit menu vanaf de zoekbalk:  Kerkdiensten. Daarna: Kerkdienstgemist LIVE uitzending. Dit wordt in MP3 formaat uitgezonden. Dat is doorgaans ook met Apple apparaten te volgen. Eventueel moet er een App voor worden gedownload.

De preken worden bewaard en in de loop van de week opgeslagen.
De diensten worden ongeveer een jaar bewaard.
Heeft u een dienst gemist of wilt u er een graag nogmaals horen, ga dan naar het menu "Kerkdienst terugluisteren". Kies daar de gewenste dient uit.. Bij klachten over de ontvangst graag uw diaken informeren of mailen naar:

Zingen uit de bundel Weerklank Zingen uit de bundel Weerklank

Mischien is het u opgevallen vanuit de kerkbode of door de afkondigingen want onze gemeente gaat vanaf januari 2019 ook zingen uit de bundel "Weerklank". Maar wees gerust, u zult nog steeds de oude vertrouwde Psalmen kunnen blijven horen en er van genieten of, mooier nog, ze meezingen. Anderen zullen mogelijk blij verrast zijn doordat er nu wat meer ruimte is gekomen voor andere liederen, waarin God ook wordt geëerd en geprezen zoals de Psalmen dat al deden.

Voorzanglijst 2018-2019 Voorzanglijst 2018-2019

De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen, Gezangen uit de liedbundel "Weerklank". (waarin ook weer liederen uit andere bundels zijn opgenomen) De voorzanglijst 2018-2019 vindt u Hier. Als u dan nog even verder  "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan. Als geheugensteuntje.

Preekbeurten 1e helft 2019 Preekbeurten 1e helft 2019

Onder Informatie/ Downloads zijn de preekbeurten van komende maanden in te zien. En wel tot halverwege 2019. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud (!) van wijzigingen. U kunt dit ook kopiëren en op uw eigen computer plaatsen. Rooster inzien: Hier klikken. Lees ook altijd het kerkblad en/of kijk op de website voor de laatst bekende gegevens.

Creche rooster Creche rooster

Het rooster voor 2019 vind u Hier.
Blijf wel altijd het kerkblad volgen voor eventuele wijzigingen.. Voor vragen en opmerkingen graag mailen naar: