Preekbeurten 2e helft 2018 Preekbeurten 2e helft 2018

Onder Informatie/ Downloads zijn de preekbeurten van komende maanden in te zien. En wel tot eind 2018. Dit alles natuurlijk DV. en onder voorbehoud van wijzigingen. U kunt dit ook kopiëren en op uw eigen computer plaatsen. Rooster inzien: Hier klikken. Lees ook altijd het kerkblad en/of kijk op de website voor de laatst bekende gegevens.

kerkdienst beluisteren kerkdienst beluisteren

De uitzendingen van onze kerkdiensten worden verzorgd via de website "kerkdienstgemist.nl" Kies dit menu vanaf de zoekbalk:  Kerkdiensten. Daarna: Kerkdienstgemist LIVE uitzending. Dit wordt in MP3 formaat uitgezonden. Dat is doorgaans ook met Apple apparaten te volgen. Eventueel moet er een App voor worden gedownload.

De preken worden bewaard en in de loop van de week opgeslagen.
De diensten worden ongeveer een jaar bewaard.
Heeft u een dienst gemist of wilt u er een graag nogmaals horen, ga dan naar het menu "Kerkdienst terugluisteren". Kies daar de gewenste dient uit.. Bij klachten over de ontvangst graag uw diaken informeren of mailen naar:

Vraag aan de luisteraars

Beste bezoeker(s), Wij merken dat er aardig wat kerkdiensten van deze website worden beluisterd en gedownload, door meer dan onze "eigen" kring van luisteraars. En dat maakt ons nieuwsgierig. Graag zouden we iets willen weten over de reden hiervan. Een paar vragen:
Luistert u altijd "live" naar een dienst of hoort u graag een (bepaalde) dienst?
Kijkt u nog wel eens verder rond op deze website of zijn de uitzendingen van de diensten voor u het belangrijkste?
In principe is het namelijk de bedoeling dat na een bepaalde periode de preken er afgehaald worden om geheugenruimte te sparen. Als er echter in een blijvende behoefte wordt voorzien zullen wij ons hierover moeten gaan bezinnen. Ook andere luisteraars willen wij natuurlijk van dienst zijn. Het gaat tenslotte om het verspreiden van Gods woord! Graag uw reactie over bovenstaande vragen, of opmerkingen over andere items naar het mailadres van de redactie. ( Met uw reacties kunnen wij de service aan mede-luisteraars mogelijk verbeteren.
Uiteraard worden uw reacties vertrouwelijk behandeld.

De redactie.

Creche rooster Creche rooster

Het Creche rooster 2018 vindt u Hier.
Blijf wel altijd het kerkblad volgen voor eventuele wijzigingen.. Voor vragen en opmerkingen graag mailen naar:

Voorzanglijst 2017-2018 Voorzanglijst 2017-2018

De voorzang is een selectie vanuit de Psalmen, Gezangen en de liedbundel Op toonhoogte. De voorzanglijst 2017-2018 vindt u Hier. De OTH liederen zijn genoteerd volgens uitgave 2015. Als u trouwens even "naar beneden" doorgaat treft u ook de lijst met schoolpsalmen aan.