Christelijk gemengd koor "Hiddai"

Ieder jaar zijn er weer voldoende gelegenheden om ons koor te horen. Soms “ gewone” uitvoeringen of in bijzondere diensten. Zoals afgelopen seizoen de uitvoering van de Crucifixion van John Stainer in de RK kerk op Bozenhoven met zijn fantastische akoestiek.
Zo zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Misschien heb je, toen je ons hoorde, het wel eens gedacht “eigenlijk best leuk, zingen in een koor” maar is het er nooit van gekomen. Gewoon doen ! Misschien ken je wel iemand die al op het koor zit en kun je samen gaan.  Eén ding is zeker, je bent van harte welkom !

Bovenaan dit stukje zie je ons logo, ons visitekaartje. Daarin kun je ook zien wat onze naam betekent. En die is afkomstig uit 2 Samuël 23: 30.
Onze stem mag klinken en laten horen wat God wil en wat Hij voor ons betekent. Die stem is een kostbaar instrument die we hebben gekregen om goed te gebruiken. Zeker als je bedenkt van Wie je die stem hebt gekregen. Dan ben je in de dubbele betekenis de echo die Gods heil mag doorgeven. Want dat doen we met het zingen van geestelijke liederen.

Iedereen mag door ons zingen de boodschap van Gods liefde in Jezus Christus horen. Om anderen tot nadenken te stemmen en uiteindelijk in Hem te gaan geloven. En je wordt er zelf ook door versterkt.

Hiddai bestaat uit ongeveer 35 leden die dit enthousiast in de praktijk brengen. Maar meer kunnen er altijd bij. Houd je ook van zingen en ligt je leeftijd ergens tussen de 14 en 53 jaar, probeer het gewoon eens.
Tijdens het winterseizoen zijn we vrijwel iedere donderdagavond in de Roeping te vinden. Vooraf om 19.45 uur samen koffie/thee drinken en vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur repeteren. Want zonder oefenen kun je moeilijk resultaat verwachten. We hebben daarvoor een ervaren dirigent in de persoon van Wim van Dijkhuizen die er voor zorgt dat eerst onbekende muziekstukken helemaal tussen onze oren gaat zitten en onze stem de juiste dingen doet.

Waar kun je ons horen?
Naast repeteren, treden we op waar we worden gevraagd of organiseren zelf wat.We verlenen medewerking aan concerten en uitvoeringen zoals Kerst- en Paasconcerten in de regio, zangavonden voor ouderen, tijdens gehandicaptenweken, diensten in de gevangenis.

Waar kun je ons vinden?
De eerste avond na de zomer is D.V. donderdag 6 september en daarna wekelijks iedere donderdag om 20.00 uur repeteren in de Roeping.
Als je meer wilt weten dan kun je het vragen aan een van de koorleden of bij het bestuur.
Informatie nodig? Het bestuur bestaat uit:
Gerieke Barreveld; 0294-231509. Anneke Romijn: 0297-261533.
Matty Nagel; 0297-288292. Miranda van Rooijen  06-18548970.
Nicolien Smit; 06-16157462. Dick Stam; 0297-257151

Kinderkoor Ismaël

Wij zijn een Christelijk kinderkoor, wat is opgericht om als doel zingend het Evangelie door kinderen te laten horen. Het is prachtig om de kinderen zo tot lof van God te horen zingen.
Elke donderdagmiddag van 15:30 - 16:30 gaan we zingen in het gebouw 'de Roeping' achter de Hervormde kerk in Wilnis. Voor alle kinderen staat er drinken klaar met ook nog eens wat lekkers.
Om 15:30 beginnen we met inzingen. Daarna gaan we nieuwe liedjes aanleren en bekende liedjes nog weer wat mooier maken. Tot slot doen we samen nog een spelletje.

Regelmatig laten we onze liedjes horen in een kerk of in een verzorgings-huis. Soms ook weer samen met andere (kinder) koren.
In de schoolvakanties is er geen koor.

Vanaf groep 2 mag je al mee komen zingen.
Kom maar eens een keertje bij ons kijken! Het nieuwe seizoen start weer in september en het zou fijn zijn als jullie weer komen zingen!

Je wordt door één van de leidinggevenden (dat kan natuurlijk ook een van jouw ouders zijn) bij de Julianaschool opgehaald. Je kunt natuurlijk ook gewoon even aanwippen om iets te vragen, of om te luisteren. Vanaf 15:00 is er al iemand aanwezig in de Roeping..

JIJ KOMT TOCH OOK??
Leiding: Linda Matze en Patricia Nap.
Contact: Linda Matze, 0297 241168 of
Meer info: Kijk gerust alvast op Facebook!