Menorah (groep 5 en 6)

Menorah (groep 5 en 6)
Zit jij in groep 5 of 6 van de basisschool?  Ja? Dan hebben we iets heel leuks voor je: Jij bent iedere donderdagavond van harte welkom in  “De Roeping”  om daar allerlei leuke dingen te gaan doen, horen en beleven.
lees meer »
 
't Kruispunt (groep 7 en 8)

't Kruispunt (groep 7 en 8)
Op maandagavond staat de club ‘t Kruispunt’ centraal voor de jongens en meiden uit groep 7 en 8. Elke week is er een grote groep aanwezig; soms nemen de tieners vriendjes en vriendinnetjes mee en dat vinden we hartstikke leuk! 
lees meer »
 
4U (1e en 2e klas)

4U (1e en 2e klas)
Vraag je je wel eens af of de Bijbel je nu nog iets te vertellen heeft? Wil je meer van het leven met God weten?
Vind jij het leuk om andere tieners te ontmoeten? Gezellige dingen met elkaar doen? Dan is tienerclub 4U echt iets voor jou.
lees meer »
 
Jeugdvereniging Op Weg - NIEUW!

Jeugdvereniging Op Weg - NIEUW!
Als jeugdvereniging hebben we vanaf dit seizoen iets nieuws! Ook wij gaan met onze tijd mee en hebben een blog ontwikkeld. Op deze blog zullen naast stukjes over de activiteiten die ondernomen worden, ook de Bijbelstudies verschijnen die we gezamenlijk op de JV-avonden bespreken. Ook kunnen de JV-leden zich op de blog opgeven voor activiteiten. Ben(t) u/jij nieuwsgierig naar wat de JV allemaal onderneemt in het komende seizoen? Neem dan een kijkje op onze blog!
https://opwegwilnis.wordpress.com/
lees meer »
 
ROJ

ROJ

Heehooi!

Het Regionaal Open Jeugdwerk draagt de naam ROJ. Het ROJ staat voor de regio Woerden: Harmelen, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Oudewater, Vinkeveen, Wilnis, Woerden, IJsselstein, Harmelen, Nieuwer Ter Aa, Benschop en Zegveld.

Het doel van het ROJ is werkzaam te zijn in het belang van de 16+ jonge-ren, van de bij het ROJ aangesloten Hervormde Gemeenten. Het ROJ wil een plaats zijn voor ontmoeting, ontspanning en gesprek, om zo onze jongeren in contact te houden met het Evangelie en de kerk.
Ook wil het de onderlinge band tussen jongeren uit de verschillende deelnemende gemeenten bevorderen.
De activiteiten die georganiseerd worden zijn op zaterdagavond. De activi-teiten worden door de regio Woerden heen georganiseerd. De activiteiten bestaan uit beachvolleybal, voetbal, gala , bbq en nog vele andere gezellige activiteiten.
Naast deze zaterdag avond activiteiten hebben we ook een jaarlijks Regio weekend. Dit week end word georganiseerd samen met de Ring. (Dit weekend mag je gewoon niet missen ;) Wil je nog meer weten mail dan naar
info@rojonline.nl of word lid van onze facebook, of neem contact op met Debora Meijers.
 
 
De Ring

De Ring
De Ring zal ook dit jaar weer een aantal interessante avonden organiseren waar de mensen van de JV van harte zijn uitgenodigt. We proberen ongeveer elke maand een avond te organiseren met een thema wat betrekking heeft tot de bijbel of het christen zijn in de maatschappij waarin wij in deze tijd leven.
We hebben niet alleen maar thema avonden want we hebben ook een preekbespreking en een uitwisselingsavond tussen de andere JV’s uit de regio. En niet te vergeten organiseren we samen met de ROJ een weekend weg.
Dus als je zin hebt om meer te leren/horen over de bijbel en hoe wij als christenen moeten/mogen leven in deze maatschappij en het leuk vindt om mensen uit anderen plaatsen te leren kennen ben je bij de Ring aan het goede adres.
De JV’s die allemaal de Ring bezoeken zijn IJsselstein, Kamerik, Linschoten, Vinkeveen, Wilnis, Woerden, Zegveld en Nieuwer ter Aa.
Nieuwkomers zijn Kockengen en Benschop.
Tegenwoordig is de Ring online met een website www.ringwoerden.nl en ook is de Ring zelfs op Facebook. www.facebook.com onder Ring
Woerden. De Ring is er voor alle jongeren vanaf 16 jaar (JV-leeftijd).
Heb je zin om mee te gaan of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Jesse Tijsseling, Jessetijs#hotmail.com