Menorah (groep 5 en 6)

Menorah (groep 5 en 6)
Zit jij in groep 5 of 6 van de basisschool?  Ja? Dan hebben we iets heel leuks voor je: Jij bent iedere donderdagavond van harte welkom in  “De Roeping”  om daar allerlei leuke dingen te gaan doen, horen en beleven.
lees meer »
 
't Kruispunt (groep 7 en 8)

't Kruispunt (groep 7 en 8)
Op maandagavond staat de club ‘t Kruispunt’ centraal voor de jongens en meiden uit groep 7 en 8. Elke week is er een grote groep aanwezig; soms nemen de tieners vriendjes en vriendinnetjes mee en dat vinden we hartstikke leuk! 
lees meer »
 
4U (1e en 2e klas)

4U (1e en 2e klas)
Vraag je je wel eens af of de Bijbel je nu nog iets te vertellen heeft? Wil je meer van het leven met God weten?
Vind jij het leuk om andere tieners te ontmoeten? Gezellige dingen met elkaar doen? Dan is tienerclub 4U echt iets voor jou.
lees meer »
 
Jeugdvereniging Op Weg

Jeugdvereniging Op Weg
De JV bestaat uit subgroepjes waarmee je avonden voorbereid. In elk groepje zitten ongeveer 6 mensen waarmee je dat kan doen. Het thema van de avonden wordt vooraf al vastgesteld maar er zijn ook avonden met een vrij thema. Op deze avonden mag het groepje een eigen invulling geven aan de avond. Als je nu nieuw bent op de JV en net komt kijken hoef je niet pre se wat te doen maar je mag altijd komen kijken bij de voorbereidingen. Als JV gaan we ook twee keer per jaar bij onze ouderen van de gemeente op bezoek om samen naar de kerkdienst te luisteren via de kerkradio wat de ouderen altijd op prijs stellen. Daarnaast hebben we de ontspanningscommissie die iedere maand zorgt dat we met elkaar iets leuks, sportiefs of rustig aan doen. Het begin van het seizoen beginnen we altijd met het JV-weekend waarin we met de hele JV een weekend weg gaan om inspannende en ontspannende dingen te doen al dan niet met de Bijbel. Maar dit betekent ook afwassen, koken, serieus zijn en niet slapen. Het maakt niet uit of je van plan bent JV-lid te worden, ga gewoon lekker mee!

Zoals we elk jaar doen organiseren we ook weer de legendarische Wilnisse Rommelmarkt. Met de hele JV verzamelen we al weken ervoor met z’n alle allemaal rommel wat we allemaal sorteren en opslaan en op de dag zelf verkopen. En als je zo af en toe aanwezig bent bij activiteiten dan merk je dat de JV een groep is en word die allemaal dingen met elkaar doet. We zien je graag in ons nieuwe seizoen! Wil je meer weten, bekijk onze Instagram pagina: jvwilnis of neem contact op met Annique Herngreen (06&29257861)
lees meer »
 
ROJ

ROJ
Het Regionaal Open Jeugdwerk draagt de naam ROJ. De ROJ staat voor de regio Woerden: Harmelen, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Oudewater, Vinkeveen, Wilnis, Woerden, IJsselstein, Nieuwer Ter Aa, Benschop en Zegveld.
Het doel van de ROJ is werkzaam te zijn in het belang van de 16+ jongeren, van de bij de ROJ aangesloten Hervormde Gemeenten. Het ROJ wil een plaats zijn voor ontmoeting, ontspanning en gesprek, om zo onze jongeren in contact te houden met het Evangelie en de kerk. Ook wil het de onderlinge band tussen jongeren uit verschillende deelnemende gemeenten bevorderen. De activiteiten worden door de regio heen georganiseerd. De activiteiten bestaan uit BBQ, gala, voetbal, volleybal, bowlen en nog vele andere activiteiten. Naast deze activiteiten is er ook het jaarlijkse Regioweekend. Deze wordt samen georganiseerd met de RING en wil je gewoon niet missen! Wil je meer weten? Bekijk dan onze Instagram, roj_woerden, of neem contact op met Diederick de Leeuw (06&20892621)
 
 
De Ring

De Ring
Aankomend seizoen staan er weer mooie RING-avonden op de planning! We proberen ongeveer elke maand een avond te organiseren waarin Jezus Christus en de Bijbel centraal staan. Dit doen we aan de hand van o.a. preekbesprekingen, thema-avonden of een Sing-In. We hopen dit jaar ook weer, samen met de ROJ, een Regioweekend te organiseren! Er zijn verschillende dorpen aangesloten bij de RING: Zegveld, Vinkeveen, Benschop, Nieuwer ter Aa, Kockengen, Kamerik, Woerden, Wilnis, Oudewater en Linschoten. We hopen jullie allemaal te ontmoeten bij de RING en ROJ! We bidden dat het een jaar mag worden, waarin we nieuwe jongeren leren kennen, elkaar kunnen helpen en bemoedigen, maar bovenal een jaar waarin God alle eer krijgt! Hij is het waard! Voor meer informatie, zie onze instagrampagina: Ring_woerden of neem contact op met Diederick de Leeuw (06&20892621)