VBW-tent

VBW-tent
Op zoek naar een goede en waterdichte tent voor de Vakantie Bijbel Week?
Of voor uw Kerkelijke of Missionaire doeleinden? Dan bent u bij ons aan het goede adres! De bedoeling is om deze tent te (laten) gebruiken bij het verspreiden van Het Evangelie. En als uw activiteiten hiermee kunnen worden geholpen dan doen wij dat graag. Bij uw aanvraag graag de reden en datum/periode aangeven, de tent wordt namelijk meermalen per jaar gebruikt. De tent voldoet aan de laatste veiligheids eisen. U kunt er dus gerust gebruik van maken.

Informatie
De tent is 10 x 24 m en kan nog 50m2 verkleind worden.
De hoogte is 2,40 m bij de zijwand tot 4,50 m in het midden van de tent.
De tent is geschikt voor ongeveer 150 tot 240 mensen.
U huurt niet alleen de tent, maar ook de inventaris. Dit bestaat uit 4 podiumdelen, 85 stoelen, 5 verlichtingsbalken en 3 noodverlichtings-armaturen. ook zijn er een paar brandblussers aanwezig. Een (verplicht) tentboek wordt mee geleverd. Het tentdoek is trouwens van vlamdovend materiaal. Alles is opgeborgen in een kleine container.

 

Opbouwen en afbreken
U dient zelf zorg te dragen voor het transport van de tent. Dat betekent  container vervoer. Een ervaren lid van onze tentcommissie begeleidt u op locatie bij het opbouwen en afbreken van de tent. U dient wel zelf voor minimaal 14 personen te zorgen die helpen met het opbouwen en afbreken van de tent.

Veiligheid
Het gebruik van de tent zal uitstekend verlopen wanneer u zelf ook verantwoordelijke(n) voor de tent aanwijst. U krijgt ook advies en suggesties van de tentcommissie betreffende hulpmiddelen, veiligheid, aankleding van de tent, de bewaking en het omgaan met de tent in weer en wind.

Bijkomstigheden
Voor het plaatsen van de tent heeft u, zeker op een openbaar terrein, een vergunning nodig van de plaatselijke gemeente. Deze moet tijdig worden aangevraagd. Tevens is het zeer gewenst als er -zeker bij een grote groep mensen- een verzekering wordt afgesloten. De tent is bij ons ter plaatse voor de duur van het eigen gebruik verzekerd. Dus voor een andere locatie en tijdstip zult u dat zelf moeten doen. Voor het huren van de tent wordt een schappelijk bedrag gevraagd, hierover kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersoon.

Algemeen
Aangezien wij de tent zelf ook gebruiken hebben we hem graag ook weer terug zoals hij wordt opgeborgen, schoon en netjes. We vertrouwen er ook op dat de uitgeleende materialen goed worden behandeld.

Contactpersoon
Voor verdere vragen kunt u terecht bij de tent-commissie Wilnis.
Dat is de heer S. Kranenburg, Mail:s.kranenburg#solconmail.nl (let op, plaats @teken)
ook het algemene website adres kunt u eventueel gebruiken.
terug