Kinderkoor Ismaël

Wij zijn een Christelijk kinderkoor, wat is opgericht om als doel zingend het Evangelie door kinderen te laten horen. Het is prachtig om de kinderen zo tot lof van God te horen zingen.
Elke donderdagmiddag van 15:30 - 16:30 gaan we zingen in het gebouw 'de Roeping' achter de Hervormde kerk in Wilnis. Voor alle kinderen staat er drinken klaar met ook nog eens wat lekkers.
Om 15:30 beginnen we met inzingen. Daarna gaan we nieuwe liedjes aanleren en bekende liedjes nog weer wat mooier maken. Tot slot doen we samen nog een spelletje.

Regelmatig laten we onze liedjes horen in een kerk of in een verzorgings-huis. Soms ook weer samen met andere (kinder) koren.
In de schoolvakanties is er geen koor.

Vanaf groep 2 mag je al mee komen zingen.
Kom maar eens een keertje bij ons kijken! Het nieuwe seizoen start weer in september en het zou fijn zijn als jullie weer komen zingen!

Je wordt door één van de leidinggevenden (dat kan natuurlijk ook een van jouw ouders zijn) bij de Julianaschool opgehaald. Je kunt natuurlijk ook gewoon even aanwippen om iets te vragen, of om te luisteren. Vanaf 15:00 is er al iemand aanwezig in de Roeping..

JIJ KOMT TOCH OOK??
Leiding: Linda Matze en Patricia Nap.
Contact: Linda Matze, 0297 241168 of
Meer info: Kijk gerust alvast op Facebook!