Jeugdvereniging Op Weg - NIEUW!

De JV bestaat uit subgroepjes waarmee je avonden voorbereid. In elk groepje zitten ongeveer 6 mensen waarmee je dat kan doen. Het thema van de avonden word vooraf al vastgesteld maar er zijn ook avonden met een vrij thema. Op deze avonden mag het groepje een eigen invulling geven aan de avond. Als je nu nieuw bent op de JV en net komt kijken hoef je niet pre se wat te doen maar je mag altijd komen kijken bij de voorbereidingen. Als JV gaan we ook twee keer per jaar bij onze ouderen van de gemeente op bezoek om samen naar de kerkdienst te luisteren via de kerkradio wat de ouderen altijd op prijs stellen. Daarnaast hebben we de ontspanningscommissie die iedere maand zorgt dat we met elkaar iets leuks, sportiefs of rustig aan doen. Het begin van het seizoen beginnen we altijd met het JV-weekend waarin we met de hele JV een weekend weg gaan om inspannende en ontspannende dingen te doen al dan niet met de Bijbel. Maar dit betekend ook afwassen, koken, serieus zijn en niet slapen. Het maakt niet uit of je van plan bent JV-lid te worden, ga gewoon lekker mee!

Zoals we elk jaar doen organizeren we ook weer de legendarische Wilnisse Rommelmarkt. Met de hele JV verzamelen we al weken ervoor met z’n alle allemaal rommel wat we allemaal sorteren en opslaan en op de dag zelf verkopen. En als je zo af en toe aanwezig bent bij activiteiten dan merk je dat de JV een groep is en word die allemaal dingen met elkaar doet! Reken maar dat je huis vol zit als je je verjaardag viert en dat je je niet hoeft te vervelen op een zonnige tweede pinksterdag!

We zien je graag in ons nieuwe seizoen!