Vraag aan de luisteraars

Beste bezoeker(s), Wij merken dat er vrij veel kerkdiensten van de website worden beluisterd en gedownload, door heel wat meer dan onze "eigen" kring van luisteraars. En dat maakt ons nieuwsgierig. Graag zouden we iets willen weten over de reden hiervan. Een paar vragen:
Luistert u altijd "live" naar een dienst of achteraf?
Bent u een kerkganger?
Luistert u altijd of alleen inde vakantie(s)?
Kijkt u wel eens verder rond op de website of zijn de uitzendingen van de diensten voor u het belangrijkste?
In principe is het namelijk de bedoeling dat na een bepaalde periode de preken er afgehaald worden om geheugenruimte te sparen. Als er echter in een blijvende behoefte wordt voorzien zullen wij ons hierover moeten gaan bezinnen. Ook andere luisteraars willen wij natuurlijk van dienst zijn. Het gaat tenslotte om het verspreiden van Gods woord!

Graag uw reactie van de bovenstaande vragen, of opmerkingen over andere items naar het mailadres van de redactie. ( Met uw reacties kunnen wij de service aan mede-luisteraars mogelijk verbeteren.
Uiteraard worden uw reacties vertrouwelijk behandeld.

De redactie.